Undite
Carlige
Fire
Lansete - Mulinete
Accesorii pescuit

 

Lansete - Mulinete

 

Regent Freeliner 400 cu baitrunner
Este o mulineta ideala pentru pescuitul crapului dar si pentru pescuitul in mare. Are 4 rulmenti, antiretur infinit, spool din aluminiu iar spoolul de rezerva este din grafit, frana anterioara si posterioara micrometrica.

Regent Freeliner 600 cu baitrunner
Ideala pentru pescuitul crapului si capturilor mari, antiretur infinit.
Spool din aluminiu, aspect modern, spool de rezerva, iar raportul calitate pret este excelent. Are 6 rulmenti.

 

Regent Pro 1000 RD
Are 10 rulmenti sferici de inalta calitate, pentru recuperarea fluida si continua. Masura 40 este dotata cu doua spool de aluminiu match de capacitate redusa si unul de grafit de capacitate mare.
Spoolul de aluminiu este perforat pentru a se reduce din greutate, antirevers infinit, frana posterioara micrometrica. Galetul montat pe rulmenti pentru a elimina complet torsiunea firului. Toate modelele au 2 spooluri din aluminiu si unul din grafit.
Raportul de recuperare de 5,2 care impreuna cu spoolul supradimensionat reduc forta pe angrenaje

Regent Pro 500RD
Are 5 rulmenti, iar caracteristicile la fel ca precedenta mulineta, numai ca manivela se blocheaza pe surub, iar aceasta are 2 spoturi unul de aluminiu si unul de grafit. 530 si 540 sunt speciale de match.

 

Prox 1020-1030-1040-1050
Reglaj frana spate, spool aluminiu si buza de titan, antiretur infinit iar spoolul supradimensionat pentru 1030, lansari lungi si recuperare cu efort minim. Design nou

Prox 520-530 MATCH-540-550
Are 5 rulmenti, spool aluminiu, antirevers inifinit reglaj frana spate, micrometric, spool supradimensionat, excelenta pentru pescuit cu pluta, Design modern.

Prox Power Surf
Are 4 rulmenti, capsulati anticoroziune.
Sistem anti-tangle, manivela one touch ergonomica marita. Este recomandata pentru lansari la mare distanta, pescuitul capturilor mari. Este dotata cu frana posterioara micrometrica.

 

EXXON ER 620-630-635-640
6 rulmenti, reglaj frana micrometrica spate, antirevers, spool de aluminiu cu buza de titan, manivela ONE-TOUCH, spool de rezerva din fibra de carbon.
Frana fata la EXXON 620-639-640